This too shall pass

image

Jag fick det här smycket som gåva vid en tid i mitt liv när jag gick igenom en stor sorg och det mesta runt omkring mig var rörigt.

Då betydde budskapet för mig att det här jobbiga som jag befinner mig i nu, det kommer att försvinna. Om tiden får gå, kommer allt det här kaosartade att bli bättre. Jag bar smycket dygnet runt och budskapet blev mitt mantra.

Efter en tid började saker och ting att falla på plats och det blev enklare att leva. Då insåg jag att allt kommer att passera och budskapet fick en ny djupare innebörd. Även de lyckliga stunderna kommer passera. Barnen blir äldre. Relationer förändras. Värdefulla ögonblick passerar och kommer inte tillbaka. Det gäller att njuta av allt som är bra. Nu!

Idag är smycket en påminnelse om att ta vara på alla stunderna medan de är. Att till exempel stanna upp och titta på äppelträdet som blommar idag, i morgon kan blommorna ha trillat av.

 
Smycket är tillverkat av Suzanne Hansen på Work by Suz. ”This too shall pass” (Översättning: ”Även det här kommer att passera”)

 

 

 

 

 

 

 

 

Tweet|Pin|Prenumerera

Din epost adress blir aldrig publicerad eller delad till andra. Obligatoriska fält är markerade *

*

*