Träningscenter

Exclusive Training – Regeringsgatan
E. Regeringsgatan är en personlig hälsoklubb med förstklassig service och ett begränsat antal medlemmar. Här vistas du som medlem i en avspänd oas där du får balans när tempot i livet är högt. Hos oss kan du vara säker på att få det utrymme du behöver. Allt är noga utvalt. Hälsoklubben erbjuder ett exklusivt gym med modern utrustning för konditions- och styrketräning, personlig träning samt yoga, massage, naprapat och sjukgymnast. Ägarna vill arbeta nära dig som kund för att på så sätt kunna bemöta ditt behov.

Låt någon i vår personal, vilka tillhör de mest kompetenta och erfarna i branschen ta hand om dig. Alla är vi olika till kropp och själ och behöver därför ett personligt upplägg som är speciellt anpassat efter hur vi lever och vad vi har för bakgrund och mål. Ambitionen med att vara här kan variera från att bygga upp styrka, förbättra konditionen, skapa bättre rörlighet, ändra sina kostvanor till att bli omhändertagen i relax och behandlingsavdelningen.

Regeringsgatan 65
Box 1787, 103 87 Stockholm
08 – 24 45 10
info@exclusivetraining.se
www.exclusivetraining.se


Djursholm Träningscenter
I hjärtat av Djursholm ligger en träningsoas för Dig som uppskattar personlig service och en träningsupplevelse utöver det vanliga. Här kan du träna med någon av våra professionella personliga tränare samt njuta av massage och skönhetsbehandlingar. Du kan även äta gott och nyttigt i vårt café.

Grimvägen 5, 182 68 Djursholm
08 – 755 50 85
info@dtc.se
www.dtc.se

Din epost adress blir aldrig publicerad eller delad till andra. Obligatoriska fält är markerade *

*

*