Ett nytt år!

Vaknar långsamt i skenet framför brasan. En ny dag som börjar ta form. Sprakandet från elden, ljudet av små barnfötter, någon plockar in i diskmaskinen. Dimman är tät utanför fönstret. Livet runt omkring är nära och jag landade i tanken om hur lyckligt lottad jag är som har så många vackra själar i min närhet. Människor som ser, som lyssnar, som stöttar, som kärleksfullt ger, som delar, som gör skillnad och som ödmjukt visar riktning om jag går vilse. Jag lämnar nu ett omtumlade år bakom mig och jag välkomnar 2018 med nyfikenhet och spänning. Vissa år sätter större avtryck än andra och det på så olika sätt. Det finns en stark längtan att få möta livets alla kommande dagar och tittar jag i planeringskalendern så ser jag att det finns en hel del härligt inskrivet redan.

 

Nu närmast startar ännu en utbildning med elever som drömmer om att bli yogalärare. Sedan är det helgkurser, yogiska samtal, workshops och yogaresor på olika platser runt om i vårt vackra land. Ett guldkorn som jag drömt om att anordna länge är att vandra och yoga i Femundsmarka nationalpark i Norge och i sommar är det dags. Varför inte följa med och uppleva närheten till naturen, tystnaden och andetagen i storslagen fjällmiljö?

 

Om du är mer nyfiken på vad som står i min kalender så titta in på www.yogabyannika.se eller kontakta mig direkt genom ett telefonsamtal.

Och nu när jag tittat i min egen kalender en stund så fascineras jag över att ni gett mig förtroendet att vara rösten på dessa uppdrag, så jag avslutar dagens långa text med ett stort TACK! Utan er vore jag ingenting. ❤️🙏

 

 

Tweet|Pin|Prenumerera

Din epost adress blir aldrig publicerad eller delad till andra. Obligatoriska fält är markerade *

*

*