Ayurvedisk Yogamassage

 

Yogamassage är en djupverkande kroppsbehandling som löser upp spända och trötta muskler. Genom en kombination av massage och yogabaserad stretching stimuleras kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet. Behandlingsformen påverkar hela kroppen och når de djupaste bindvävsstrukturerna. Massagen löser upp spänningar samtidigt som andningstekniken och yogastretchen hjälper kroppen att komma i balans och återskapa det naturliga energiflödet.

Vid första behandlingstillfället så går vi igenom din hälsa och om det finns några sjukdomar eller skador att ta hänsyn till. Yogamassage har sitt ursprung i Yoga och Ayurveda som är två uråldriga indiska systervetenskaper där helhetsperspektivet är centralt. Hela kroppen behandlas vid varje tillfälle och behandlingen anpassas efter ditt specifika behov. Den djupgående massagen med den ekologiska kallpressade oljan mjukar upp och förbereder kroppen för den effektiva yogastretchen. Behandlingen utförs på en mjuk massagematta på golvet och terapeuten använder både händer, armbågar, underarmar, knän och fötter under behandlingen.

Yogamassage är bland annat effektivt vid rygg- och nackproblem, stela muskler, ledvärk, huvudvärk, ischias, stress, depression, sömnproblem, nedsatt immunförsvar och matsmältningsproblem.

Ayurvedisk yogamassage 60 minuter
Ayurvedisk yogamassage 90 minuter

Om du vill boka en behandling så kontakta mig via kontaktformuläret eller direkt till receptionen på mina träningscenter.

image

Din epost adress blir aldrig publicerad eller delad till andra. Obligatoriska fält är markerade *

*

*