Min lista

Med jämna mellanrum plockar jag fram min ‘lista’ och reflekterar över om vad som hänt sedan förra gången. Funderar och reviderar. Och lägger till och stryker. Så här skrev jag i somras.

Min lista kan vara lång men den kan också vara väldigt kort. Ska jag välja den korta varianten så är det; Att uppleva. Att ha en lista för mig är att tydliggöra vem jag är, vad jag drömmer om och i vilken riktning jag ska lägga mitt fokus. Den ger mig energi och motivation framåt men listan ger mig också en vägledning om hur långt jag faktiskt har kommit när jag tittar bakåt. Så varsågod, här kommer några utvalda delar av listan, utan rangordning. Köpa ny kamera, dricka espresso i Monte Conero, skriva en fotoillustrerad bok om livet, vandra på Nya Zeeland, paddla och hajka i skärgården med mina barn, resa tillbaka till Amorgos och dyka i det blå vattnet, gifta mig och ha en brudbukett med rosa pioner och liljekonvaljer, halvera mängden kläder i garderoben, resa till Kaivalyadham och praktisera pranyama med Tiwariji, dricka champagne på Kebnekaise, springa maratonlångt, bo på hotell en hel helg utan att gå utanför dörren, skratta hela natten och titta på soluppgången med en vän i Palma, bygga mitt eget hus vid älven, vakna av en valp, rensa ur garaget så bilen får plats… Osv!

Min lista växer och sväller ut men det finns inga måsten med min lista. Det är enbart en riktning och en källa till inspiration. Visst njuter jag av att pricka av saker på listan, MEN att leva och andas i stunden är för mig den viktigaste upplevelsen.

Livet med andra ord! Hur ser din lista ut idag?

❤️✨

Tweet|Pin|Prenumerera

Din epost adress blir aldrig publicerad eller delad till andra. Obligatoriska fält är markerade *

*

*