Min nya resa!

Jag har påbörjat många resor. Jag har genomfört många resor. Jag har avslutat många resor. Jag står nu inför en ny resa, en resa som jag inte valt själv, en resa som jag inte vet slutdestinationen på, en resa som känns vinglig, skrämmande och annorlunda… En resa jag helst skulle vara utan men som jag nu måste genomföra! En resa som jag vet att jag kommer att klara av, som jag kommer att ta mig igenom och som kommer att göra mig starkare, vackrare och mer ödmjuk inför livet än någonsin!

Resan heter bröstcancer och jag börjar precis vänja mig vid ordet! Jag kommer att jobba på nästan som vanligt, yoga som vanligt, leva som vanligt, och krama mina barn som vanligt men jag kan behöva skratta mer och dricka champagne med jämna mellanrum! Yogamattan är mitt liv så den kommer jag fortsätta att rulla ut både för mig själv och för dig! Alla mina uppdrag och yogakurser ligger kvar som planerat! Det ger mer än det tar! Namasté!

 

#liveyourdream #yogabyannika #fuckcancer #yogapath #thistooshallpass

 

 

 

image

 

 

 

 

Tweet|Pin|Prenumerera

Din epost adress blir aldrig publicerad eller delad till andra. Obligatoriska fält är markerade *

*

*