Intensivkurser

AshtangaFLOW – kvällsgrupper våren 2018

AshtangaFLOW är en kraftfull och fysisk yogaform. Syftet med yogaträningen är att finna inre och yttre styrka, den mentala, den fysiska och uppnå det genom medveten andning och fysisk rörelse. Yogan vill finna balans i olikheter, finna en balans och en harmoni i allt du gör och det sätt du väljer att leva ditt liv på. Yogan är ett redskap att luta sig mot och som ska göra det lätt att leva ett bra liv. Livet går som i cirklar, ibland går det upp och allt bara flyter på och allt känns enkelt och lätt, ibland går det ner, känns tungt och man stöter på hinder, så är det även i yogan, men vissheten om att det alltid går runt gör att vi kan slappna och släppa taget och ha tro på att vi kommer tillbaka upp igen. Oavsett varför du väljer att yoga så får du något extra på köpet.

AshtangaFLOW, onsdagar klockan 17.45-19.00 (10 tillfällen) 2025 kr.
AshtangaFLOW, onsdagar klockan 19.15-20.30 (10 tillfällen) 2025 kr.
Datum för kurstillfällen: 17/1, 24/1, 7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 11/4, 18/4, 2/5, 16/5

Grupperna är små med max 15 deltagare för att läraren ska kunna ge eleven bästa möjliga stöd på yogavägen! Vi har gemensamt kurstillfälle i Andrummet på Täby Rehab Center med start vecka 3, den 17/1, vi kommer även ses vecka 4, därefter varannan vecka, den veckan gruppen inte träffas så yogar du själv hemma med din praktik. Obs ej kurs vecka 14 då vi har påsklov.

 

Yogalärare: Annika Berger

Anmälan: www.rehab.se

Pris: 2025 kr

 

Helgkurser våren 2018

Inre styrka – Nya perspektiv 2-4 februari

Att vända upp och ner på livet, genom att börja arbeta mer aktivt med huvudstående, handstående, armbalanser och bakåtböjningar på yogamattan kan vi börja se saker annorlunda och tänka, känna och skapa nya ringar på vattnet.

Fredag kl 17.30-19.15
Lördag kl 08.30-10.00
Söndag kl 17.30-19.30

Yogalärare: Annika Berger

Anmälan: www.rehab.se

Pris: 765 kr

Under denna helg fokuserar vi på att hitta nya perspektiv genom solhälsningar och i yogapositioner. Vi arbetar fysiskt och mentalt för att bygga upp styrka att kunna lyfta oss själva till nya höjder. Den inre styrkan finns alltid med som en central roll då Annika undervisar.

Genom medveten andning och aktiv rörelse jobbar vi oss fram på mattan genom positionerna. Yogan vill finna balans i olikheter, finna en harmoni i det vi gör och det sätt vi väljer att leva vårt liv på. Yogan är ett redskap att luta sig mot och som ska göra det lättare att leva ett vackert liv. Vi lägger fokus på att praktiskt hitta vår kärna, den fysiska och den mentala. Och hur vi genom den kroppsliga styrkan kan hitta vår inre mentala styrka. Och tvärtom.

Kanske dags för en nystart på mattan eller för dig som vill ha en härlig och intensiv start i början på terminen. Den här helgen är även för dig som är nyfiken på yogan och dess ringar på vattnet.

Vi yogar på Täby Rehab Center, Kemistvägen 1, Täby

www.rehab.se
www.yogabyannika.se

 

Pranayama och Meditation – Andningsteknik

OBS! Snart nytt datum våren 2018 

Mjukare asana genom pranayama och meditation. Under denna härliga och förlängda yogahelg kommer vi jobba med en skön och mjuk asanapraktik och koncentrera oss på vår andning. Andning som är länken mellan huvud och kropp är en viktig del inom yogan och fördjupar effekterna av vår asanapraktik och meditation. Vi kommer arbeta mycket praktiskt på mattan men även en del teori i ämnet ingår.

Fredag 17.30-19.15
Lördag 08.30-11.30
Söndag 17.30-19.30

Yogalärare: Annika Berger

För anmälan: www.rehab.se

Pris: 950 kr

Vi yogar på Täby Rehab Center, Kemistvägen 1, Täby

www.rehab.se
www.yogabyannika.se

 

YogaCore – Hitta din inre styrka

YogaCore är en kraftfull och fysisk yogaform. Syftet med yogaträningen är att finna inre och yttre styrka, den mentala och den fysiska. Genom medveten andning och aktiv rörelse jobbar vi oss fram på mattan genom de olika positionerna. Yogan vill finna balans i olikheter, finna en balans och en harmoni i allt du gör och det sätt du väljer att leva ditt liv på. Yogan är ett redskap att luta sig mot och som ska göra det lätt att leva ett bra liv. På denna helgkurs lägger vi fokus på att praktiskt hitta vår kärna, vår core, våra hållningsmuskler i kroppen men vi har även en del teori i ämnet ‘inre styrka’.

Fredag 17.30-19.15
Lördag 8.30-11.30
Söndag 17.30-19.30

Yogalärare Annika Berger

För anmälan: www.rehab.se

Pris:

Vi yogar på Täby Rehab Center, Kemistvägen 1, Täby

www.rehab.se
www.yogabyannika.se

 

 

 

Din epost adress blir aldrig publicerad eller delad till andra. Obligatoriska fält är markerade *

*

*